Om mig

Tjenare..Välkommen till min guide som jag valt att lägga lite tid på, för att underlätta för er som också letar efter den nya trenden, solglasögon i trä. Visst är det en häftig grej som växt fram? Jag började intressera mig för det när jag så på en stor amerikansk sida hur dem skrev att det var en nyhet. Jag beställde mina första par men de höll inte den kvalitén jag förväntade mig, så jag började kolla på svenska sidor som kunde leverera mina nya shades. Det var inte svårt att hitta det perfekta valet, vilket är Carl Oaks – SirJamesKolla gärna in sidan och läs lite recensioner så även du som mig, förhoppningsvis kan göra ett gott köp!

Håll även utkik på bloggen här när jag skriver lite nyheter när jag har tid över, kanske hittar du några solglasögon i trä som du tycker om men du inte är motiverad för att köpa dem ännu? Läs bara mina recessioner så slipper du alla frågor och funderingar som annars kan uppstå.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>