Solglasögon i trä

Solglasögon i trä är ett är en trend på framfart. Det är till dig som söker något unikt och coolt, som sticker ut utöver den vardagliga looken eller vardagliga solglasögonen. Du får ett levande material, som ger känslan av att den andas, som precis allt annat runt om oss i världen. Känslan av prestige och lyxfyllt är bara några snabba intryck personerna runt om dig får när dem ser dig bära på ett par solglasögon i trä.

Detta passar dig oavsett om du har en vanlig streetoutfit eller en mer classy look. Vi rekommenderar däremot att bära detta enkelt, med kanske ett ankarbarmband eller en klocka med läderarmband eller tyg. Då får du

Material för solglasögon i trä

Materialet som används för solglasögonen är väldigt högkvalitativa i fint och lent trä. Det som skiljer sig från andra tillverkare är att Carl Oaks använder handgjorda solglasögon i trä och inte maskinproduktion. Detta innebär att du får en stark, fin och hållbar båge som dessutom är ekologiskt hållbart.

Många tillverkare använder ett billigt material som de blandar med plast. Då får man ett hårdare material vilket inte ger den lyxiga känslan som du annars får om du väljer t.ex. att handla här.

Skötselråd

Det är väldigt viktigt att du har en förvaringsbox till dina solglasögon, eftersom du inte vill slita ut på dem när du inte använder dem. Det finns alltid risk för att de kan bli repiga om du inte är försiktig eller lägger dem mot ett hårdare material. Däremot får du oftast med en förvaringsbox samt en liten tygpåse om du handlar på sidan som ger dig hela 10% rabatt vid dina köp. Visst är det en bra deal? På så sätt sparar du pengar och samtidigt får med lite extra tillbehör, som du i annat fall kanske inte får om du väljer att köpa någon annan stans.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>